Fotoboek Las Vegas 2013

ProFotonet

Profotonet, gevestigd in Capelle a/d IJssel maakt afdrukken voor het merendeel professionele fotografen maar zij bienden foto albums voor de kritische hobby fotograaf.

Producten

Onderscheidend vermogen van ProFotonet is dat ze een aparte manier van inbinden gebruiken waardoor de fotopagina’s vrijwel vlak liggen. Dit is erg prettig voor bijvoorbeeld panoramafoto’s en je hoeft minder rekening te houden met het verlies aan ruimte in het midden. Ze leveren harde linnen kaften, kaften met een foto op druk en hebben ook een mogelijkheid voor een kaft van leer. Nadeel is dat je nog geen tekst aan de zijkant van het boek kunt plaatsen.

De foto’s worden afgedrukt op echt fotopapier en je hebt de optie om extra dik 200g papier te gebruiken.

Verzending

Men geeft aan dat ze binnen 7 werkdagen kunnen leveren. Bij mij was het fotoalbum er al binnen 5 werkdagen.

Kwaliteit

Het ontvangen fotoboek is van zeer goede kwaliteit. Het extra dikke papier voelt goed stevig aan. De foto’s zijn afgedrukt op echt fotopapier en belicht met laserlicht. In vergelijking met het boek van Albelli zijn de foto’s in het boek iets lichter, hoewel het elkaar niet veel ontloopt en zit er net iets meer fijn detail in de foto’s. De kleuren komen goed overeen met wat ik op het beeld zag.