Flyers

efefef

Een flyer is een pamflet voor reclame of propaganda. Een flyer is een voordelige en enorm effectieve manier om je boodschap de wereld in te slingeren. Flyers zijn goedkoop en makkelijk te verspreiden. Het bestaat slechts uit een of twee pagina’s (voor- en achterzijde), en is doorgaans niet groter dan A5.

efefef

 

Snel aandacht voor je boodschap
met een creatieve flyer

 

 

Een flyer heeft als voordeel dat het bijna onmogelijk is een flyer ongezien weg te gooien, zoals met toegestuurde brieven en brochures vaak gebeurt. De nieuwsgierigheid is geprikkeld en voordat de flyer wordt weggooit wilt men toch even weten wat erop staat. Met een goede vormgeving en een helder boodschap zorgen we ervoor dat uw doelstellingen van de flyer worden bereikt. Flyers zijn namelijk het meest effectief als er gelet wordt op zaken als: de uitstraling, die moet overeenkomen met de uitstraling van uw bedrijf; de teksten en beelden, die moeten met elkaar in overeenstemming zijn en elkaar het liefst versterken; de vorm, die moet opvallen maar de bedoeling van de flyer niet teniet doen.

Recent Werk

 • Flyers, Grafisch, Portfolio, Recent

  Om de theatershow van Dansstudio Rick Schmitz te promoten is er aan mij gevraagf om hier een passende flyer voor...

  detailspreview
 • Flyers, Grafisch, Portfolio, Recent

  JR Events georganiseerd binnenkort hun 1ste First Run Battle (breakdance). Het verzoek was om een flyer te maken die zo...

  detailspreview
 • Flyers, Grafisch, Portfolio, Recent

  Het is binnenkort carnaval. Als promotie wil Dansstudio Rick Schmitz een aantal passende flyers hebben om uit te delen tijdens...

  detailspreview

Drukwerkbegeleiding

Als u een ontwerp heeft laten maken kunnen wij ervoor zorgen dat het ontwerp gedrukt wordt en bij u wordt afgeleverd. We werken samen met diverse drukkers zodat we voor ieder budget een passende oplossing kunnen aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.