Huisstijl de eerste zaken bij de visuele communicatie met de wereld...

Waarom heeft uw bedrijf een Huisstijl nodig?

Een huisstijl, of ‘corporate identity’, is de manier waarop een bedrijf zich visueel presenteert. Dat kan op veel manieren, zoals door gebruik te maken van een bedrijfslogo, vaste kleuren en standaard lettertypes die op meerdere dragers worden geplaatst, krijgt een bedrijf een herkenbaar ‘gezicht’. De keus aan huisstijldragers is onbeperkt. Voorbeelden zijn visitekaartjes, flyer, briefpapier, enveloppe, brochure en website.

 

Werken met een professionele huisstijl kent een aantal belangrijke voordelen:

  • Een huisstijl stelt u in staat een goed en professioneel bedrijfs-imago op te bouwen bij alle doelgroepen die voor uw bedrijf belangrijk zijn, zoals bestaande klanten, prospects, toeleveranciers en potentiële werknemers.
  • U onderscheidt zich met een huisstijl van uw concurrenten en wordt dus een herkenbare speler in uw branche.
  • Tijdens de ontwikkeling van een huisstijl bepaalt u welke media uitingen u echt nodig heeft. Op deze manier wordt het ontwerp van de huisstijl een perfecte weerspiegeling van uw bedrijf.

Een professionele huisstijl wekt vertouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf, diensten en producten die u aanbiedt, een betere presentatie en een betere bedrijfsefficiency is het resultaat. Een goede huisstijl verdient zich dus terug ..!

 

Technische Eisen voor de Huisstijl

Natuurlijk worden er specifieke en technische eisen aan de verschillende onderdelen van een huisstijl gesteld. Een logo moet bijvoorbeeld bruikbaar zijn voor alle dragers van uw huisstijl. De huisstijl moet zowel op briefpapier, visitekaartjes als bedrijfskleding goed overkomen en in verschillende formaten af te drukken zijn.

 

Heeft u al een Huisstijl en wilt u deze wellicht herzien?

Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo en huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij kunnen het aanpassen van uw logo en corporate identity voor u professioneel verzorgen.

 

Drukwerkbegeleiding

Als u een ontwerp heeft laten maken kunnen wij ervoor zorgen dat het ontwerp gedrukt wordt en bij u wordt afgeleverd. We werken samen met diverse drukkers zodat we voor ieder budget een passende oplossing kunnen aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.