Logo design Valt op én past bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf...

Waaraan moet een ‘goed’ logo voldoen?

Een professioneel logo design zorgt voor herkenbaarheid, benadrukt het onderscheidende vermogen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf, product of dienst t.o.v. uw concurrentie én zorgt tevens voor een positieve representatie (positionering in de markt).

 

Een heldere Briefing is het allerbelangrijkste

Om een goed logo te kunnen ontwerpen is het noodzakelijk om te weten wat de doelen zijn van een organisatie, welke doelgroep dient te worden bereikt, etc. Specifieke doelstellingen of strategieën van een bedrijf kunnen een voorname rol in het logo ontwerp spelen.

 

Idee- & Conceptfase Logo Ontwerp

Tijdens het logo design-proces laten wij onze inspiratie ook beïnvloeden door research m.b.t. de doelgroep, concurrentie en branche.

Eerst gaan wij alles handmatig visualiseren op papier om vervolgens de beste schetsen verder digitaal uit te werken. Vervolgens zullen wij aa u 3 à 5 logo’s presenteren. Door het geven van feedback(s) maakt u ook deel uit van de concept- fase.

 

Uitwerken en Verfijnen van Logo Concepten

Bij sommige klanten zijn er twee correctierondes nodig. Bij andere soms wel drie of meer. We blijven net zo lang aan uw logo werken tot dat deze 100% past bij uw bedrijf of product.