Social Media Lekker sociaal!

efefef

Social media is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Steeds vaker zijn platforms als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ de toegangspoort naar uw website.

efefef

 

Wat past bij uw bedrijf?

Wij volgen de ontwikkelingen op social mediagebied op de voet en pikken eruit wat interessant voor u kan zijn. U zult van ons dus niet horen dat u de sociale platforms móet gebruiken. Wij richten we ons op de ‘grote vier’: Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

 

Facebook facebook_01

Is een Facebook-pagina iets voor u? Dan kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw bedrijfspagina op Facebook en de integratie ervan in uw website. Dit doen we door het plaatsen van social share buttons bij nieuwsartikelen of het integreren van de Facebook-commentbox.

 

twitterTwitter

Ook in het geval van Twitter kunnen we uw bedrijfspagina customizen. Daarnaast integreren we Twitterbuttons in uw website. Enerzijds om bezoekers informatie te laten delen, anderzijds om relevante tweets te betrekken bij uw content.

 

 

Google Plus

Het platform van Google is nog altijd in opkomst. Doordat Google de resultaten van Google+ hoger zal gaan waarderen in hun zoekmachine is dit zeer intressant. Hier liggen dus kansen voor u als ondernemer.