Mobiel Uw website klaar voor het mobiele tijdperk...

efefef

Het gebruik van mobiel internet neemt een enorme vlucht. Steeds meer consumenten gebruiken de mobiele telefoon om e-mails te lezen, te googelen en actief te zijn op social media. En dat gaat de komende jaren alleen maar toenemen. Dat heeft impact op de manier hoe websites en webshops gebruikt worden: steeds meer mobiel. En op dat gebied kunt u de concurrentie een stap voor zijn!

efefef

 

responsive-design-chart-mobile-usage_01
Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek – Verdere groei mobiel internetgebruik – okt 2012

Responsive design is de oplossing

In het mobiele tijdperk moet alles sneller en eenvoudiger. Met responsive design wij ervoor dat uw site zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat van uw bezoeker. De bezoeker krijgt de website dus altijd op de meest duidelijke manier gepresenteerd. Daarmee komt uw boodschap beter over. En dat draagt natuurlijk bij aan het gewenste resultaat.

 afbeelding responsive design

User experience design

De navigatie van de website is bij een responsive design groter en duidelijker. Op alle apparaten. De nieuwste HTML-techniek zorgt er bovendien voor dat de gebruiker met zijn vinger door foto’s of projecten kan ‘sliden’. Omdat mobiele internetverbindingen vaak wat trager zijn, maken we bewuste keuzes in de content die we presenteren. Alles voor een snelle en optimale site-ervaring.

responsive-design-praktijkvoorbeeld