Nieuws & Blogs Uw website aantrekkelijk & actueel

efefef

Actueel nieuws op uw website geeft de bezoeker vertrouwen. Maar dat is niet het enige voordeel. Doordat u uw content regelmatig ververst, belonen zoekmachines u met een hogere positie in de ranglijst.

efefef

 

Nieuwsmodule

Met de nieuwsmodule houdt u uw website eenvoudig up-to-date. Met een simpele handeling publiceert u nieuwsberichten en voegt u bijlages toe zoals beeldmateriaal, bestanden, links en samenvattingen. Ook heeft u de mogelijkheid nieuwsberichten te plannen. Voor als het schrijven van een nieuwsbericht op dit moment beter uitkomt dan volgende week.

socials_01Koppeling met social media

Natuurlijk wilt u dat uw nieuwsberichten zo vaak mogelijk gelezen worden. Websites als Twitter, Facebook en Google+ kunnen u hierbij een handje helpen. Bezoekers krijgen de mogelijkheid uw berichten direct te delen via één of meerdere social media kanalen, zodat uw nieuws verder reikt dan uw eigen netwerk.

Start een blog

Behoefte aan meer interactie met uw achterban? Denk dan eens aan een weblog. Bezoekers kunnen direct reageren op uw artikel, dit kan tot leuke en leerzame discussies leiden. Door middel van het toekennen van tags worden uw blogs automatisch gecategoriseerd.

searchZoekmachinevriendelijk

Zowel de nieuws- als de blogmodules zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo zorgt elk nieuw bericht ervoor dat u een nieuwe (lees: hogere) positie in Google realiseert.