Techniek Haal het beste uit uw online performance

efefef

Techniek. U merkt er vaak pas wat van als het níet goed zit. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische kant van de website. Gewoon, omdat het werkt.

efefef

 

Het belang van techniek

De ‘achterkant’ van een website is veelzijdig en bestaat uit verschillende dimensies. Hoe lang doet uw site erover om te laden? En is hij makkelijk vindbaar via zoekmachines? Kortom: hoe presteert uw website? Tot slot wilt u goed beschermd zijn tegen niet-welkome gasten, uw site moet een veilige vesting zijn.

Open source

Bij ons is de performance en veiligheid van uw website in goede handen. Hiervoor zijn we niet alléén verantwoordelijk. Wij maken gebruik van de content management systeem Wordpress. Zogenaamde ‘open source’ software waar dagelijks aan gesleuteld wordt door duizenden developers over de hele wereld. Resultaat is dat u altijd als een van de eersten toegang heeft tot de slimste snufjes en nieuwste ontwikkelingen op webgebied.

Eigen beheer

Na oplevering krijgt u uw website in eigen beheer. Dit betekent dat u zelf wijzigingen aan uw website kunt doorvoeren via het content management systeem. Hierdoor houdt u de controle over de inhoud van uw website. Uiteraard helpen we u graag op weg in WordPress. Bijvoorbeeld via een workshop.

Responsive ready

Wij houdt bij het bouwen van uw website al rekening met responsive design. Wanneer u uw website in de toekomst responsive wilt inzetten dan kunnen we op de huidige website verder bouwen, zonder dat we daarvoor helemaal opnieuw moeten beginnen. Responsive ready noemen we dat.

Op zoek naar een technische partner voor uw website?

Ontdek de voordelen van ons tijdens een persoonlijk gesprek! Bel vandaag nog voor een afspraak of mail ons.