Over wordpress WordPress voor veelzijdige én betaalbare sites

000000

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. Dit CMS bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen die gebruik maken van WordPress. Waar wacht u nog op?

000000

 

wordpress-logo_01Waarom WordPress?

De reden hiervoor is simpel; WordPress biedt een platform dat zich keer op keer bewijst als bijzonder veelzijdig met de focus op gebruikersgemak. Met WordPress als CMS doet u zich niet onder van grote, bekende merken. De websites van Radio 538, The Voice of Holland, NRC zijn voorbeelden die gebruik maken van WordPress. Internationaal wordt WordPress o.a. gebruikt door Harvard University, Top Gear, The Rolling Stones, Sony & Volkswagen. De lijst gaat nog wel even door; ontdek zelf het gemak!

Gedreven door een community

De enorme populariteit van WordPress is mede te danken aan een enorme actieve community. De community zorgt ervoor dat de beveiliging en functionaliteiten van WordPress altijd up-to-date zijn. Zo weet u zeker dat uw website altijd goed beschermd is. Daarnaast zorgen zij ook voor continue vernieuwing van het platform. Nu én in de toekomst.

Direct een multifunctionele website

Er zijn talloze mogelijkheden met een WordPress website. Van bloggen en evenementen toevoegen tot uw boodschap met video’s weergeven, het kan allemaal. Ontelbare templates, plugins en andere handigheidjes, vooraf voor u geselecteerd. Dit maakt WordPress de geschikte keuze voor uw website.

Voor elk budget kunnen wij met WordPress een mooie oplossing bieden. Neem contact op met ons wanneer u een WordPress website wilt laten maken óf vraag direct een offerte aan!