Webdesign Scoor met een treffend webdesign

000000

Een website moet naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij uw bedrijf.

000000

 

Een levendig gevoel overbrengen, je weet gelijk waar het om draait

 

Onze tactiek

Voor ons is het ontwerpen van een goede website teamwork. Een perfect samenspel tussen ons en u. Wat wilt u bereiken met uw website? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Call-to-action

Als uw website logisch is ingedeeld, voelt uw bezoeker zich begrepen. De navigatie en de opbouw van uw site moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van uw klant. Ook is het van belang dat uw site bijdraagt aan uw business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

Recent Werk

 • Grafisch, Portfolio, Recent, Webdesign

  Case studie Dansstudio Rick Schmitz is een jonge, moderne en dynamische dansschool die streeft naar kwaliteit en plezier van en...

  detailspreview
 • Grafisch, Portfolio, Recent, Webdesign

  Case studie Volleybal Club S.E.C. is ontstaan in 1980 toen de Valkenburgse volleybalverenigingen VC Six Up 59 en VC the...

  detailspreview
 • Grafisch, Portfolio, Recent, Webdesign

  Case studie Sinds het ontstaan van Dansstudio Rick Schmitz, timmert Rick Schmitz aardig aan de weg. Hierbij heeft hij een...

  detailspreview

Nieuwste technieken

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een iPad of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd optimaal weergegeven.

 

Portfolio (Wall of Fame)

Wij genieten we van een goed ontwerp en hebben daarom een mooi overzicht van álle websites die we hebben opgeleverd gemaakt. Bekijk het online portfolio.